سختی گیر رزینی و هزینه های جانبی آن

 
سختی گیر رزینی frp
سختی گیر رزینی frp

هزینه سختی گیر آب چقدر است؟

برخی از سختی گیر های رزینی نسبت به سایرین کارآمد هستند و در نتیجه هزینه ها ممکن است متفاوت باشد برای حذف سختی آب با مقدار معین از دستگاه سختی گیر رزینی استفاده می گردد که در دو نوع سختیگیر فلزی و سختی گیر FRP موجود می باشد که دو نوع شیر دستی سولوولو کله گاوی و شیر تمام اتوماتیک قابل ارائه می باشد که در ادامه به برآورد هزینه این مدل ها خواهیم پرداخت.

قیمت سختی گیر اتوماتیک

برخی از سختی گیر ها با برق کار می کنند ، اما برخی از سختی گیر های اخیر آب از قدرت آب استفاده می کنند. هزینه سختی گیر آب به نوع سختی گیر آب و نوع انرژی مورد استفاده بستگی دارد ، بلکه به سختی آب مورد نیاز برای نرم شدن و مصرف آب نیز بستگی دارد. هنگامی که آب بسیار سخت است و از آن زیاد استفاده می شود ، هزینه های سختی گیر افزایش می یابد.

یکی از هزینه های مهم نگهداری سختی گیر هزینه نمک است. برای احیای رزین سختی گیری که از نوع رزین کاتیونی در سیکل سدیم باید از نمک سدیم کلراید استفاده کرد. سدیم نمک جایگزین سدیم مصرف شده در رزین شده و رزین را آماده ادامه فرآیند سختی گیری می کند.

قیمت سختی گیر آب موتورخانه

هزینه های سختی گیر آب معمولاً از مزایا و صرفه جویی در هزینه های بدست آمده از طریق استفاده از آب نرم تر پیشی می گیرد.

هزینه جاری سختی گیر آب در طول کار چقدر است؟

هزینه جاری صرفاً هزینه نمک است. احتمالاً این میزان در هر ماه در حدود 1000 تا 3000 تومان به ازاء هر لیتر رزین سختی گیر است.

تجهیزات آب و فاضلاب زادآب

شرکت زادآب به عنوان تولیدکننده تجهیزات آب و فاضلاب آماده ارائه مشاوره رایگان به شما عزیزان می باشد. در صورت نیاز به مشاوره با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید

0922-3345280